En av Nordens største leverandør av mobiltjenester, Telia, skal fremover få hjelp av Redink til å fortelle de gode historiene.

- Innhold og god historiefortelling er en strategisk viktig del av markedsmiksen til Telia, og står helt sentralt for å bygge sterke merkevarer og posisjon over tid. Redink inngår nå som ny samarbeidspartner på content marketing, i tillegg til vårt reklamebyrå Los & Co, sier Ingvild Stubhaug Steg, markedssjef i Telia.

- Skal Redink også jobbe med Get-merkevaren?

- Det kan jeg dessverre ikke kommentere på nåværende tidspunkt, da dette ikke er gått opp enda, sier Steg.

Gjennom hele høsten har Teliar arbeidet med å fusjonere inn Get i det svenske telekonsernet. Rett før jul ble en ny konsernledelse i Telia satt der det ble klart at Camilla Forberg ble den nye merkevare- og markedsdirektøren i Telia.

Les også: 

 

- Vi er superstolte
Administrerende direktør Øyvind Vederhus i Redink er uansett glad for det nye oppdraget.

- Vi er superstolte av å få muligheten til å jobbe med Telia, og gleder oss til å bidra til både å styrke merkevaren og skape salg, sier han.

For Vederhus betyr det også et gledelig gjensyn med gamle kollegaer. Vederhus jobbet tilbake i tid som kommunikasjonsdirektør i Telia før han forsvant til Mills og en tilsvarende jobb. Men etter fire år i Mills begynte Vederhus i Redink.

Les også: Vederhus slutter i Mills - klar for sin første byråjobb

- Hvordan blir det å jobbe med din gamle arbeidsgiver og var det en fordel med tanke på oppdraget at du hadde jobbet i Telia?

- Det går fort i telekom, og selskapet er et helt annet enn da jeg sluttet som kommunikasjonsdirektør i 2014. Telia var og er et enormt spennende selskap, og virker sultnere enn noen sinne, med mange nye, dyktige markedsførere på laget som allerede utfordrer og strekker oss i Redink. For oss er det veldig spennende å få være med på å utvikle en så sterk merkevare.

Byråfamilen vokser
Han sier «innholdsmarkedsføring ikke bare handler om å fortelle de gode historiene, det handler også om å skape innhold som konverterer.»

- Den nye markedsføringen er mer sammensatt og kompleks enn noensinne, og skal man lykkes, kreves det grundig strategisk forankring, god historiefortelling, smart bruk av teknologi og en kompromissløs holdning til kvalitet, sier han.

Også Anorak er blitt et nytt tilskudd i Telias byråportefølje. Get landet tidligere i høst en avtale med Anorak om levering av reklametjenester, slik at reklamebyrået også er blitt en del av telegigantens byråoppsett.

Les også: Get bytter reklamebyrå

Her kan du se den nye Get-filmen til Anorak som har slått godt an på sosiale medier. Bare på Youtube har filmen hatt over 155.000 avspillinger de siste ti dagene.