Schjærven reklamebyrå står bak julekalenderen til Norwegian Reward, som har vist seg å bli en suksess ikke bare i Norge. Det er sjette året kalenderen har vært på lufta, og for andre året har konseptet blitt eksportert til andre land. Så langt er kalenderen lansert i England, Spania, Finland og Danmark i tillegg til Norge.

Hos Schjærven er man fornøyd med oppslutningen om kalenderen i år.

- Vi har i snitt hatt over 30 prosent vekst i antall påmeldte hvert år, noe vi er veldig fornøyde med og som er godt over målsettingen. I år har vi i tillegg laget en oversatt versjon til utvalgte markeder utenfor Norge, som det blir veldig spennende å se resultatene av. Per 12. desember er det over 440.000 påmeldte totalt, så det ser lovende ut, sier Thomas Rydgren, Account Director i Schjærven Reklamebyrå.

Invitasjon til å delta har blitt sendt til alle medlemmer av Norwegians fordelsprogram Norwegian Reward, men deltakere kommer også til gjennom markedsaktiviteter.

- Hvor mye ressurser bruker Norwegian på denne julekalenderen?

- Det kan vi av naturlige årsaker ikke kommentere, kommenterer kommunikasjonsdirektør Ditlef M. Jacobsen i Schjærven til Kampanje.

Like før jul viste de siste, oppdaterte tallene at 239.091 personer brukte den norske kalenderen og 214.286 personer brukte den internasjonale kalenderen. Totalt 453.377 brukere.

- Dette er fantastiske tall somviser at julekalenderen fra Norwegian har etablert seg som en juletradisjon og sikrer julestemningen for veldig mange, sier Jacobsen til Kampanje.

Økende deltakerantall
Norwegian Reward opplyser at det har blitt stadig flere deltakere for hvert år siden kalenderen startet opp. 

- Vi har sett økende deltakertall hvert år siden vi begynte med dette i 2013, så det er tydelig at folk er begeistret for julekalendere. Julekalenderen er en engasjerende kampanje og vi får mange fine tilbakemeldinger fra kunder som syns det er morsomt å delta, sier marketing manager Sigrid Saxevik i Norwegian Reward.

I julekalenderen har det blitt delt ut cashpoints til en verdi på 330.000 norske kroner.

Her kan du se kampanjefilmen: