Reklame- og kommunikasjonshuset Los & Co fylte denne uken ti år og i løpet av den tiden har gründer, administrerende direktør og partner, Jan Christian Fosseidbråten, sett byrået vokse fra fem ansatte til 70 ansatte. Han sier det er utfordringer med det å vokse fort.

- Det har vært oppturer og nedturer, men heldigvis flest oppturer. Det er som er vanskelig og utfordrende når du vokser er at du samtidig må forandre og fornye deg. Du må være innovativ på samme tid som også skal levere stabilitet, sier Fosseidbråten til Kampanje.

- Var planen i starten å holde på så lenge, eller er du overrasket over at du står her i dag?

- Jeg må innrømme at jeg tenkte litt på det da jeg våknet i dag. Å tenke på at vi skulle bli ti år virket som en veldig fjern tanke for ti år siden, men da er det desto gøyere å stå her i dag.

Byrået har i hvert fall vokst i omsetning siden starten og reklame-gründeren sier det blir ny vekst både på topplinjen og bunnlinjen i 2018. I fjor landet omsetningen på snaue 140 millioner kroner og et overskudd på 3,3 millioner kroner.

- Men jeg føler fortsatt at vi er en utfordrer og en underdog, sier han.

Byrået har i alle år levert overskudd og er i dag et av de etablerte byråene på det norske kommunikasjonsmarkedet med kunder som Telia og Hurtigruten på kundelisten.

- Vi har både oppstartsselskaper, store lokale aktører og norske selskaper med internasjonale ambisjoner på kundelisten. Vi har nok kanskje den bredeste porteføljen av kunder, sier han.

- Hvor mye penger bruker du på denne festen?

- Altfor mye, men vi synes det er verdt det.

Se video med Los & Co-sjefen her.