Sølvfisk-juryen har kommet til oktober, og denne gangen er det Forsvaret som utmerker seg blant reklamefilmene som har vært vist på TV 2 denne måneden. 

De får prisen for filmen «Fantastiske ingenting» som ble lansert i høst. Bak står reklamebyrået Try og produksjonsselskapet Bacon med Martin Werner på regi. 

Teamet i Try har bestått av Øystein Halvorsen, Karin Lund, Marte Heiersted og Lars Mitlid.

Juryen sender følgende skussmål i deres retning:

- De siste årene har Forsvaret levert kommunikasjon av høy klasse. Årets film henvender seg både til opinionen og til «våre beste unge folk» som skal rekrutteres. Det er tøffe og nydelig filmete action-scener som helt sikkert får mang en 17-18-åring til å vurdere Forsvaret, samtidig som filmen elegant turnerer det som er opinionens spørsmål. Hva ønsker vi å oppnå med alt dette, hva vil vi at skal skje? Absolutt ingenting, sier Forsvaret. En fortjent sølvfisk, sier juryen.