Etter en større mediebyråpitsj går Sector Alarm til Starcom. Mediebyrået blir deres nye partner i Norge. Samarbeidet omfatter hele tjenestespekteret innenfor mediebyråtjenesten.

Samarbeidet inkluderer markedene i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike og Spania. Gjennom Publicis-byråene Starcom og Zenith.

- Starcom har vist stor kunnskap og stor interesse for vår bransje. Dette har bidratt til at vi nå har en god plattform for å skape overordnede løsninger fra strategisk til salgsdrivende kommunikasjon», sier Karina Ditlefsen, markedssjef Sector Alarm Norge.

Siden etableringen i 1995 har Sector Alarm blitt det nest største alarmselskapet i Europa, med mer enn 500.000 kunder og over 1.700 ansatte. Alarm- og sikkerhetsleverandøren omsatte for drøyt 4,2 milliarder kroner i fjor, en økning på rundt ni prosent sammenlignet med året før.

- De har forstått at vi vil være så nær våre kunder som vi kan for å forstå kundebehovet best mulig, og satt på sterke team i hvert marked, samtidig som de sikrer at vi deler erfaring og lærings på tvers av landegrenser. I tillegg har de vist hva et innovativt mediebyrå kan levere i dag i kampen om å bli enda bedre, sier Anna Jonsson, markedsdirektør i Sector Alarm-gruppen.

Selskapet har blant annet annet jobbet med reklamebyrået SMFB i Norge og PHD på mediebyråsiden i Sverige. 

Kundedirektør Thomas Magnussen i Starcom sier byrået «gleder [seg] skikkelig til å ta fatt på oppgavene.»   

- Dette er en kompleks sektor, og vi skal gi alt for å hjelpe Sector Alarm med å nå sitt langsiktige mål om å bli en ledende aktør innenfor trygghetsløsninger, sier Thomas Magnusen.

Sector Alarm, som mange kanskje drar kjensel på fra sponsorplakater under fotball-VM og andre store sportsarrangement i reklamesammenheng, er i disse dager også i gang med en reklamekampanje

Gjennom det svenske reklamebyrået Åkestam Holst, som er en del av North Alliance-gruppen, så har Sector Alarm lansert kampanjen #NoWorries.  Her gjør reklamebyrået og alarm- og sikkerhetstilbyderen om et hus til en levende reklameplakat rettet mot innbruddstyver.

- Et vanlig råd når du forlater hjemmet ditt I ferier- og høytider er å la lyset stå på slik at du gir inntrykk av huset ditt ikke er så tomt. Men med en oppkoblet hjemmealarm fra Sector Alarm er hjemmet ditt alltid beskyttet uansett hva, sier tekstforfatter i Åkestam Holst, Petter Nylind, som kaller kampanjen for «ganske så uvanlig».

- En dum ide? Ikke hvis du har et stor monitorerbart alarmstystem, sier han.  

Finner sammen:

Sector Alarm inngår byråavtale med Starcom i Norge. Sector Alarm inngår byråavtale med Starcom i Norge. Her ser du fra venstre Øyvind Lohne, Jon Axel Nævestad, Karina Ditlefsen, Liv Titlestad og Thomas Magnusen fra henholdsvis Sector Alarm og Starcom.