I november slapp Canal Digital nyheten om at de har fått på plass Netflix på sin tv-plattform One Place. Det markerte de med en storstilt reklamefilm fra Try som stuper rett inn i Netflix' serieunivers. Nå belønnes de med en Sølvfisk for arbeidet.

- Vi kunne sagt at Canal Digital jobber kontinuerlig for å sikre at kundene får tilgang til innholdet de elsker, og derfor nå lanserer Netflix til alle sine kunder... Men siden vi ikke er i en Canal Digital-reklame, men en jurybegrunnelse, nøyer vi oss med å si at månedens sølvfisk var et friskt og annerledes pust, som er meget godt produsert, sier juryen.

Caroline Riis og Eirik Sørensen utgjør det kreative teamet bak filmen. Bacon har produsert med Matias og Mathias som regissører.

Les mer: Canal Digital i ny Netflix-allianse: - Starten på et samarbeid