Det ferske reklamebyrået Tante Randi, som ble stiftet i november 2017 av tidligere Llowbank-gründer, Tore Woll, kan i disse dager feire sitt ettårsjubileum og at selskapet rundet ti millioner i omsetning i september. Nå smeller de til med to nyansettelser og ny Lendo-kampanje signert Harald Zwart.

- Vi har vært privilegerte og fått tillitt av utrolig fremoverlente kunder. Vi rundet 10 millioner i omsetning allerede i september, og regner med å havne på omlag 14 millioner i første driftsår. Det er vi svært fornøyde med, sier byråleder Woll til Kampanje.

Han forteller at Tante Randis lønnsomhet også er god, og at de regner med å gå i pluss i 2018. 

- Så skal det sies at vi jobber noe inn i helvete mye, så det er ikke så rart at det går bra. Vi jobber doble skift og er i sterk vekst, noe som er veldig kult. Nå er vi 12 mann på jobb, inkludert freelancere, mens vi var tre stykker for fire og en halv måned siden. 

Nå jobber reklamebyrået med Folkeautomaten i Norge, med Casinostugan i Sverige, det norske selskapet No Isolation og deres produkt KOMP, som bekjemper ensomhet blant eldre. I tillegg jobber de med kunder gjennom samarbeidspartnerne Goodwill, Släger kommunikasjonsbyrå og We are int. 

Les også: Tore Woll starter Tante Randi - skal bygge nytt byrå på kultur og spillpenger

- Snakker om hva Lendo kan bety for folk
Tidligere i år vant byrået Schibsteds låneformidlingstjeneste Lendo som storkunde. Denne uken rulles første del av kampanjen ut, som består av 15 ulike filmer samt kampanjer utendørs, på print, digitalt, audio og på sosiale medier.

Det er Tante Randi som står bak hele uttaket i samarbeid med Lendos egne interne ressurser og mediebyråer. I tillegg er det stjerneregissøren, Harald Zwart, som har regi på filmene, som legger seg på et mer humoristisk og personlig plan enn i tidligere Lendo-kampanjer. 

Se film lenger ned i saken!

- Kampanjen er i seg selv en begynnelse på et ganske langt kommunikasjonsløp med Lendo, som vi har jobbet med siden august. Dette er resultatet av kommunikasjonsplattformen vi har jobbet på, og starten på en ny retning, sier Woll.

- Vi har snudd litt fra å snakke om Lendo som en sammeligningstjeneste, til å snakke om hva denne tjenesten faktisk kan bety for folk. Vi har prøvd å få frem følelsen man går rundt med om man har ubetalte regninger eller går rundt og vet at man betaler for mye – det er dette Lendo er til for å ordne. De er litt luksusfellen-fiksere.

Betydelig løft i pengebruk 
Markedssjef i Lendo, Lasse Øyslebø, vil ikke gå ut med hvor mye de bruker på denne kampanjen, men han forteller at det er et betydelig løft fra tidligere kampanjer. 

- Anledningen er at det er mye mer fokus på kredittkortgjeld blant nordmenn, og vi håper at dette kan nå ut og hjelpe enda flere å sammenligne og spare penger med bedre betingelser på lånene sine, sier han til Kampanje. 

- Vi tror at filmene både kan få folk til å trekke litt på smilebåndet og minne på alle som sitter med en litt dårlig følelse i magen, at det finnes alternativer.

Se filmen her:

- Det har vært terapi for min del
Det er nå andre gang at Tore Woll starter et byrå, etter at han var med å etablere Llowbank (heter nå Hausmann red. anm) i 2012 sammen med Terje Banken. 

Etter en intern strategiprosess høsten 2017, forlot Tore Woll Hausmann grunnet «dalende motivasjon».

Nå er det derimot intet å utsette på motivasjonen. 

- Denne gangen føler jeg at det virkelig er i ferd med å bli slik jeg har drømt om. Vi har et kjempebra team, og utrolig god internkultur. Det er det viktigste, og så har det jo vist seg å være lønnsomt i stedet for å gå motsatt vei. Det har vært terapi for min del. Dette er kulmineringen av alt det, og at det går bra nå er veldig godt, forteller han til Kampanje. 

Les også: Woll slutter i Llowbank - Ida Fjeldbraaten blir ny partner