Norges Handelshøyskole (NHH) er på utkikk etter en ny samarbeidspartner innen merkevare- og reklamebyråtjenester. Det fremkommer av en kunngjøring på Doffin. Avtalen skal ha en varighet på fire år og være verdt 10 millioner kroner. 

- Vi ønsker noen som brenner for det vi står for, forstår merkevaren vår og som ser at de har mulighet til å løfte oss, sier kommunikasjonssjef i NHH, Kristin Risvand Mo, til Kampanje. 

Minimum fem leverandører vil bli involvert i tilbudsprosessen, og fristen for å sende inn forespørsel om deltakelse er satt til 4. desember. Byråene som blir invitert vil så få tilsendt konkurransegrunnlaget og caser som må besvares, og som siden skal presenteres ved NHH.

- Vi har vært en liten runde og snakket med byråer i Oslo og Bergen, og vi er kjempespent på hva de vil komme opp med og hva de tenker at de kan tilføre, sier Mo.

Les også. NHH-studenter står bak Northug-satiren som skaper bråk i Skiforbundet

Hun forteller at planen er å ha et nytt reklamebyrå på plass i i løpet av mars 2019. 

- Vi er en utdanningsinstitusjon som mange har et hjerte til, og hvor mange viktige næringslivlsedere og innflytelsesrike personer har studert. Vi ønsker å bygge videre på det flotte grunnlaget vi har og øke kjennskapen til vår institusjon, sier Mo. 

Fra før av har NHH avtale med reklamebyrået Oktan, som har kontorer i Bergen, Oslo, Drammen, Stockholm og København. I tillegg har NHH en mindre avtale med det Bergens-baserte designbyrået Reine Linjer. Disse to avtalene utløper 31. mars 2019. 

- Blir dette en større avtale enn dere har hatt tidligere?

- Ja, det blir det. Den avtalen vi har nå er ikke helt oppdatert til hvordan vi jobber med markedsføring og kommunikasjon. Vi ønsker en kontrakt som speiler behovene til digital markedsføring, til gjennomføring av kampanjer og styrking av merkevarearbeidet vårt. Mye av markedsføringen vår retter seg mot etter- og videreutdanningsmarkedet, men også  mot studenter på bachelor-nivå og ren merkevarebygging av NHH, avslutter Mo. 

Skal ha reklamebyrå:

Kommunikasjonssjef ved Norges Handelshøyskole, Kristin Risvand Mo.