Finn ønsker å gjenta suksessen fra fjoråret da nettstedet gjorde en Facebook-film hvor de testet om barnehagebarn brydde seg om julegavene var nye eller brukte. Nå ruller de ut med ny julekampanje med fokus på brukte julegaver - men denne gangen med barn fra barneskolen. 

- Responsen var overveldende med over én million visninger og tusenvis av positive tilbakemedlinger. Så i år kliner vi til, sier markedssjef i Finn, Hanne Lill Johnsen, til Kampanje. 

I filmen møter vi fire ekte kjærestepar i alderen 9-11 år, som gir hverandre gaver som er kjøpt på brukt-torget på Finn. 

Saken fortsetter etter filmen.

- Prøver å løfte trafikken
- Vi vil bevise at brukt-gaver er fine gaver, og at de også kan være bedre enn nye ting, forteller Johnsen. 

- Hvordan pleier trykket å være på Finn inn mot jul?

- Det er tradisjonelt sett ikke den perioden hvor vi har høyest trafikk på torget, men vi har valgt å si at det er en viktig periode for oss å være synlig. Det er helt klart litt interessant at vi velger en periode hvor vi kanskje ikke har medgang, så vi prøver å løfte trafikken. Vi tenker at det å være et alternativ til tradisjonell julehandel, er en viktig oppgave for vår merkevare. 

Johnsen forteller at Finn har god trafikk i starten av januar, og at april, juni, august og oktober er de største toppene for rubrikksiden. 

- Det begynner å dale i månedsskiftet fra oktober til november - og utover i desember. Vi mener uansett at det er riktig og viktig å vise frem at brukt er like bra, avslutter hun,

- Søtt, sjarmerende og flaut
Det er Morgenstern reklamebyå og kreatørene Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø som står bak kampanjen, som rulles ut fra mandag neste uke. Filmen er regissert av Erlend Westnes. 

- I år ba vi unge kjærestepar gi hverandre julegaver, og det ble akkurat så søtt, sjarmerende og flaut som vi hadde håpet, sier Sebastian Prestø, til Kampanje. 

Holm forteller at de var gjennom en lang castingprosess for å finne kjærestepar i barneskolealder.  

- I år har Finn reklamert for å få folk til å kjøpe brukt sportsutstyr til barna sine, så vi tenkte å fortsette i den aldersgruppen. Vi synes det er noe søtt og uskyldig med den unge kjærligheten, fortsetter Holm. 

- Vi håper mange husker sin første kjæreste, og har gode følelser knyttet til barneskolekjærester. Vi tror dette slår an, avslutter han.