Den forrige kampanjen Aksel Lund Svindal var med på, var for Gilde. Før det har han også hatt oppdrag for både Telenor og Audi. Nå er det altså panteselskapet Infinitum som kan sole seg i glansen av den suksessfulle alpinstjernen.

- Hvorfor har han valgt å stille opp for Infinitum?

- Det må nesten Aksel svare på, men han har vært veldig engasjert fra første gang vi tok en prat sammen om dette. Vi opplever at Aksel står bak budskapet 100 prosent og at dette er noe han er veldig interessert i å snakke om. Aksel har mye kunnskap på området og vi ser hvordan han er opptatt av bærekraft og resirkulerbare materialer gjennom sin klessatsning Greater than A, sier senior advisor og partner Preben Øiamo i Pulse Communications, som er byrået bak kampanjen.

- Passer godt i vår merkevare
Hos Infinitum forklarer direktør for informasjon og marked, Randi Haavik Vartberg, at selskapet syntes Aksel Lund Svindal var en god match da hans navn kom opp som et forslag.

- Vi valgte å gå inn på dette, fordi han har troverdighet. Vi ønsker at slikt som dette skal være så ekte som mulig. Aksel takker ikke ja til noe han ikke tror på og ikke kan stå for. Han passer veldig godt inn i vår merkevare pga troverdighet og det han står for. I tillegg har han en bred målgruppe, slik som vi har, sier Vartberg til Kampanje.

Målet er at Svindal skal få enda mer fart i nordmenns panting.

- Han gjør et samarbeid for oss, slik at vi kan få folk til å strekke seg enda lenger å pante alt, også på farten.

Les også: Gilde dropper tv i «tett på»-film med Aksel Lund Svindal

Konfidensielt budsjett
Ingen av partene vil avsløre hva prislappen på kampanjen endte på.

- Selve budsjettet er konfidensielt, men vi har som alltid jobbet hardt for å produsere best mulig og mest mulig innenfor de rammene vi har hatt, forteller Øiamo. Heller ikke Vartberg i Infinitum ønsker å kommentere pris.

Pantekampanjen har i første rekke startet å gå på kino og på tv, men skal også ut i sosiale medier og digitalt. Totalt består kampanjen av tre filmer, hvorav de to neste kommer neste år.