Involve har gjort tre nye ansettelser. Karl Georg Raastad kommer fra markedsavdelingen til Tine, der han har vært merkevaresjef for blant annet YT, Norvegia, Piano og Sans. Han er ansatt som strategisk rådgiver i Involve fra 1.august og er allerede kommet godt i gang. 

I tillegg til å hente krefter fra kundesiden har Involve! styrket sin kreative stab med et team som kommer fra SMFB Engine, Tone Roald og Marie Hjelmerud.

Tone Roald går inn i Involve som kreatør/tekstforfatter. Hun har vært tekstforfatter og innholdsansvarlig i SMFB Engine, i tillegg har hun med seg ti års erfaring fra tv-bransjen med idéutvikling , manus og regi. Marie Hjelmerud begynner som kreatør/AD hos Involve!. I SMFB Engine jobbet hun som visuell innholdsprodusent og har flere års erfaring innenfor animasjon, design og illustrasjon. Teamet har jobbet med kunder som Ruter, Litago, Freia, Circle K og Dominos.

- Vi er stolte over å få tre nye med på laget – sammen dekker de et bredt spekter av kompetanse og er en verdifull satsning for Involve! Vi gleder oss til de alle tre er kommet på plass og kan dele sine ideer og kunnskap med oss og våre kunder, Øyvind Nedrelid, byråleder i Involve, i en pressemelding.