Før sommeren satte treningssenterkjeden i gang en nordisk mediebyråkonkurranse med sikte på å samle alle kompetanseområder i ett fullservice mediebyrå. Byråvalget kommer i kjølvannet av at Sats har styrket laget med blant andre nordisk markedssjef, Marianne Orderud.

Hun sier det endringer i organiseringen av markedsarbeidet og sentralisering til Norge som er bakgrunnen for byråvalget. Sats har tidligere benyttet seg av flere mediebyråer hvorav ett av dem var Red Performance i Red-gruppen

- Vi identifiserte et behov for å konsolidere vårt mediebyrå-oppsett for å kunne levere en forbedret nordisk, digital opplevelse, gjennom en integrert måte å tilnærme oss media og kommunikasjon på. Vi ser at vårt nye mediebyråoppsett med Carat er et svært viktig skritt på denne reisen, sier Marianne Orderud.

Byråleder i Carat, Stian Jansen, er selvfølgelig veldig glad, og stolt, over denne seieren.

- Dette er nok et bevis på at Carat er riktig rigget for å hjelpe våre kunder med å lykkes med den digitale transformasjonen. Vi ble veldig trigget da Sats presenterte sine svært ambisiøse planer for oss, og fant fort ut at dette var noe som vi virkelig ønsker å være med på. Derfor er det ekstra gøy å gå seirende ut av denne omfattende byråkonkurransen, sier Jansen.

I tillegg har treningssenterkjeden også lagt øvrige byråoppdrag til North Alliance som Marianne Orderud kjenner godt fra tiden som markedssjef i SAS der hun jobbet frem til hun fikk jobben i Sats.  

- For å nå våre mål har vi nå et fornyet byråoppsett som hjelper oss med å realisere vårt fulle potensiale og som støtter våre digitale ambisjoner for fremtiden. Vi har nå bygget et fremtidsrettet oppsett i Norden, der våre byråer jobber tett med å løse våre felles ambisjoner, sier Orderud.

Denne høsten ble det også kjent at treningskjeden snappet Sondre Gravir fra Schibsted som ny toppsjef til selskapet som virkelig har fått opp dampen når det gjelder ansettelser og synlighet.

Les også: Sats bygger muskler med Schibsted-topp: - Han kan mer teknologi enn gjennomsnittet