Naug & Venner er klare med ny reklamefilm for Sbanken. Denne gangen er det bankens sparerobot det handler om.

- Sbanken har en egen sparerobot som enkelt gir kundene råd om den sparingen og de investeringene de har i dag, og inspirerer dem til å ta enda smartere valg fremover. Nå er det viktig for Sbanken å fortelle folk om de mulighetene som ligger i en aksjesparekonto og da gjøres det så klart på Sbanken sin måte - lekent, åpent og med en twist som engasjerer, sier Cathrine Moksnes, rådgiver i Naug.

De har fløyet inn japanske Kenichi Ebina fra Japan, som vant «America's Got Talent» i 2013 med sin robotdans. I årene som fulgte har han gjort seg bemerket på YouTube og med opptredener rundt om i verden.

- For oss er det viktig at kommunikasjonen vår skaper oppmerksomhet og at den har glimt i øyet. Vi ønsker å bli utfordret av byrået vårt og det klarer de gang på gang. Nå gleder vi oss til å vise frem roboten vår og håper flest mulig vil prøve den, sier salgssjef i Sbanken, Lars Rognaldsen.

Forrige gang Naug lagde reklame for Sbanken brukte de 136 forsøk på å gjennomføre ett av mange stunts.

- Som sist har vi heller ikke jukset i denne filmen. Alt er helt ekte, selv om Kenichi åpenbart trosser tyngdekraften, sier kreativ leder i Naug, Martine Flatlie.

Les mer: Brukte 136 forsøk på ett stunt i ny reklamefilm