Hos byrået Anti gjøres det organisasjonsendringer og den tidligere Kitchen-partneren Aram Zarkoob Vaughan hentes inn til stillingen som leder for content, tv og reklame. Nylig sluttet Espen Barås Bye som leder av reklameavdelingen i byrået. 

Les også: Espen Barås Bye slutter i Anti - vil heller bli mediebyrå-gründer

Vaughan jobbet åtte år i Kitchen som kreativ produsent, og de siste fire årene også som partner og del av ledergruppen.

- Å «skilles» fra Kitchen var selvsagt emosjonelt. Det er mine venner og mennesker jeg har lært mye av, men etter åtte år var det på tide å se hva annet jeg kunne være en del av, samt å bygge, sier hun til Kampanje.

Av mulige arbeidsgivere landet hun til slutt på Anti, som har vokst til et byrå med over 90 ansatte og en omsetning på over 90 millioner kroner i fjor. Vaughan forteller at hun så etter et utradisjonelt reklamebyrå.

- Etter å ha møtt Anti, opplevde jeg raskt at vi hadde samme ambisjonsnivå. For noen som liker å gå motstrøms, er Anti det perfekte valget, sier hun.

Hun er imponert over både «mentaliteten» i byrået og «hva de faktisk utretter.»

- Så synes jeg selvsagt det er spennende å utfordre hva vi kan utrette for våre kunder når det gjelder å ta større eierskap til meningsfullt innhold. Kvalitet foran kvantitet er viktig. Å lage nok innhold er ikke vanskelig, men å lage godt innhold som betyr noe og huskes av folk er en større utfordring, sier Vaughan som også går inn som partner i Anti.

Flertall av kvinnelige ledere
I august feiret byrået tiårsdag, og byråleder Kenneth Pedersen forteller til Kampanje at denne ansettelsen innebærer at fire av seks medlemmer i ledergruppa vil være kvinner.

- Jeg ansetter alltid ut fra den jeg mener kan gjøre best jobb for selskapet. Nå har det vist seg å være kvinner i de prosessene vi har hatt hos oss de siste to årene. Det sagt så har vel også mange kvinner en litt annen tilnærming til strategisk tenkning, ansatte og intern kultur som jeg har veldig tro på, sier Pedersen.

Stillingen som Vaughan går inn i, har frem til nå vært besatt av Birgitte Bruusgaard. Hun fortsetter i byrået og skal konsentrere seg om stillingen som Executive Producer/ Creative Advisor & Partner, og vil fremdeles være en del av ledergruppen i selskapet.

- Det er Birgittes eget ønske å få jobbe mer overordnet faglig og kreativt enn administrativt. Når vi nå fortsetter å vokse på fagområdet kommunikasjon, tv og innhold var det naturlig å ha en leder med felles personal ansvar. Dette gjør også at Birgitte har mer tid til å jobbe som executive produsent og rådgiver og ikke minst mer overordnet for Anti totalt sett, blant annet som styremedlem. Birgitte var også med i ansettelsesprosessen av Aram, forteller Pedersen.

Byrået har kontorer i fire byer; Oslo, Bergen, Trondheim og Hamar, samt at de har en satellitt i The Twin Cities, USA.

Har omstrukturert
For de siste par årene har ledelsen jobbet med å omstrukturere byrået. Blant annet har man fusjonert tv, content, reklame og design - noe de mener å ha sett gode resultater av siden de har vunnet flere pitsjer innenfor kommunikasjon og innhold siste seks måneder.

- De siste par årene har vi jobbet med å omstrukturere byrået. Det har vært viktig å gjøre det synlig for våre kunder at vi er et selskap som drar gode synergier mellom de ulike fagområdene vi har internt, sier Pedersen.

På kundelisten har byrået blant annet Netflix, Coop, Mega, Prix, Kari Traa, DNB, NRK, Posten/Bring og Telenor.

Per i dag er det seks partnere, men i løpet av kort tid vil det være mellom åtte og ni partnere i byrået, og Pedersen lover flere rekrutteringsnyheter i tiden som kommer.