Møllerens har valgt JCP PR & Advertising som sitt nye reklamebyrå.  Det 150 år gamle selskapet er ute etter ny kommunikasjonsstrategi og høy innovasjonstakt for å imøtekomme «dagens behov og fremtidige trender».

- I en tid der det er stadig vanskeligere å få målgruppene til å aktivt engasjere seg i merkevarene våre, har vi sondert markedet for hvem som kan hjelpe oss med å løse våre fremtidige kommunikasjonsbehov. Vi gleder oss til et produktivt samarbeid der vi sammen skal satse frem mot videre vekst både i og utenfor kategoriene vi befinner oss i dag, sier Vidar Haugsdal, markeds- og kommunikasjonssjef i Møllerens.

Møllerens har siden 2014 jobbet med reklamebyrået MK. Dette samarbeidet er nå avsluttet.

- Møllerens er dypt forankret i norske tradisjoner samtidig som de evner å tenke nytt og utfordre det etablerte. Det er med en stor porsjon ydmykhet vi tar fatt på oppgaven med å styrke noen av Norges sterkeste merkevarer inne mel-, korn-, brød- og bakeprodukter, forteller Christian Kildal Hansen, som er kundeansvarlig i JCP PR & Advertising.