Da Norsk Tipping lanserte sin nye og mer «lekne» visuelle identitet - til en verdi på 100 millioner kroner - inviterte de kundene sine til å bli med på en  reklamekampanje der spillselskapet ville gi alle sjansen til å våkne som millionær.

Norsk Tipping ga hele Norge muligheten til å bestille «vekking fra Hamar», og én heldig person, blant alle de som bestiller vekking, blir trukket ut til å våkne én million rikere.

På kampanjens siste dag, fredag morgen, ble hele 485.000 nordmenn vekket av den berømte telefonen. Én av dem ble én million kroner rikere.

- Det har vært hektiske og utrolig morsomme dager og netter på Hamar denne uka. Vi ville invitere det norske folk med på feiringen av ny profil, og de har definitivt møtt opp på festen, sier Ingunn Børresen i Norsk Tipping.

- Aktiviteten har sprengt alle rammer, og vi er veldig takknemlige for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått underveis. Folk har satt pris på å bli vekket av oss! Ekstra gledelig er det også at flere tusen nye kunder har registrert seg hos oss de siste ukene.

Les mer: Norsk Tipping frister med million-gevinst i ny reklamekampanje

Kampanjen, som altså starter denne uken, er utarbeidet av Norsk Tippings faste reklamebyrå Try. Også Apt har bidratt, og de har fått noen nøtter å knekke når de skal gjennomføre to millioner automatiske oppringninger i løpet av fem dager.

- Engasjementet ble høyere enn vi kunne drømme om og vi trengte til slutt et opplegg som kunne levere opp til 100 samtaler i sekundet. Norske og skandinaviske teleoperatører sa at det ikke var mulig, men ved å spre samtaler over flere tele-datasenter over hele verden, var det mulig likevel, sier Apt-sjef Kaare Øystein Trædal.

-
Det er gøy å kunne levere på et oppdrag som dette og det har krevd stor innsats og teknologisk forståelse for å få det til sammen med Norsk Tipping. Det som fra utsiden kan se ut som en ganske vanlig reklamekampanje har mye mye mer under panseret.

Les også: Spillgigant vil bli mer «leken» - bruker 100 millioner på ny logo

Ny logo:

Norsk Tipping er i disse dager ute med sin nye logo. Krysset består, men har blitt kraftig modernisert og gitt ett uttrykk mer tilpasset de digitale flatene. Logoen er utviklet av Dinamo.