Under Mediaforums store mediekonferanse i Strømstad fikk konsernsjefen i mediebyrå-selskapet Dentsu Aegis, Paal Fure, kveldens gjeveste pris – Mediaforums Hedersprisen. Prisen ble opprettet i 1984 - for å hedre en, eller flere personer, som har gjort en spesiell innsats for mediefaget.

- Årets Hedersprisvinner er en frontfigur i bransjen. Vedkommende har særdeles stor faglig tyngde, og er en svært ettertraktet foredragsholder og forfatter av faglige artikler. En særs produktiv fagperson […] årets Hederspris tildeles Paal Fure, sier en samlet jury.

Se video fra prisutdelingen her (video fra RedAnt): 

Juryen har bestått av juryleder Tonje Gjerstad, TG Rådgivning, styreleder Pål Listuen fra Pollstat, Aina Lemoen Lunde i DNB, Dorota Grabowska far Egmont og Pål Børresen i GroupM som også ble fjorårets Hedersprisvinner.

Av sine kollegaer beskrives Fure som en person som fremstår «med særdeles høy faglig kompetanse, og som over tid har bidratt med gode og tydelige refleksjoner.» Også «innovativ, digital og resultatorientert», nevnes.

- Fure klarer å kombinere innsikt, kreativitet og forretningsforståelse – på en slik måte at det skaper resulter for kundene - så vel som for egen bedrift, heter det i begrunnelsen. 

Her er liste over vinnerne av Mediaforums Hederspris de siste ti årene: ‘

2017: Pål Børresen
2016: Tonje Gjerstad
2015: Svein Larsen
2014: Arne-Inge Christophersen
2013: Tore Østnes
2012: Beathe Stangeland Eide
2011: Kampanje
2010: Helle Thorkildsen
2009: Fredrik Fjeldstad
2008: Ingvar Sandvik