Den nye reklamekampanjen til Norsk Tipping markerer starten på en ny satsing fra Norsk Tipping med helt nytt design og visuell identitet.

- Forhåpentligvis vil folk merke at de våkner opp til et nyere Norsk Tipping, sier markedsansvarlig og content marketing-sjefen i Norsk Tipping, Ingunn Børresen.

I går kunne Kampanje fortelle at spillgiganten på Hamar brenner av over 100 millioner kroner på blant annet en ny logo for mormerket og flere av spillene. Men Norsk Tipping stopper ikke der. Nå går også startskuddet for en ny stor reklamekampanje der spillselskapet med kjente produkter som Lotto, Oddsen og Flax i porteføljen, vil gi alle sjansen til å våkne som millionær.

Les også: Spillgigant vil bli mer «leken» - bruker 100 millioner på ny logo

- Norsk Tipping lanser i disse dager en helt ny visuell identitet, og første kampanje til å ikle seg det nye designet er kampanjen «Vekking fra Hamar». For å markere skillet, inviterer vi kundene våre med på feiringen, fortsetter Børresen. 

Her kan du se reklamefilmen som Norsk Tipping kommer til å kjøre de kommende ukene på tv og i digitale kanaler.

Vekkkekampanje
Å få en telefon fra Hamar har lenge vært ensbetydende med gode nyheter og i den nye vekkekampanje åpnes det for at flere kan få sjansen til å våkne som millionær. Neste uke gir Norsk Tipping hele Norge muligheten til å bestille «vekking fra Hamar», og én heldig person, blant alle de som bestiller vekking, blir trukket ut til å våkne én million rikere.

- I de kommende 14 dagene kan alle kunder bestille vekking og få mulighet til å få den velkjente telefonen fra Hamar, sier Børresen.

Gjennom hele neste uke vil Norsk Tipping trekke ut en dagsvinner blant de som har bestilt vekking, som vinner 50.000 kroner før kampanjen når sitt klimaks neste fredag. 

- Fredag toppes det hele ved at en heldig person blir trukket ut og våkner som millionær gjennom å få en telefon fra oss, forteller hun.

- Har dere hatt noen betenkeligheter med å friste med pengegaver i den nye kampanjen?

- Vi arrangerer fra tid til annen både kampanjer og konkurranser basert på den berømmelige Telefonen fra Hamar, som mange drømmer om å få. Og når man får denne telefonen, er det pengepremier det er snakk om. Vi mener derfor det er fint og relevant å la nettopp kundene få hyggelige overraskelser gjennom å få telefoner fra oss i neste uke.

- Fornyelsen skal gagne kundene
Børresen som har vært ansvarlig for intern og ekstern kommunikasjon for prosjektet «Ny visuell identitet» som altså ble presentert og lansert tidligere denne uken avviser at pengene sitter ekstra løst i Norsk Tipping for tiden.  

- For er det gleden over den nye logoen som gjør Norsk Tipping spesielt gavmilde i den nye kampanjen?

- Merkevareløftet «Gi drømmen en sjanse» har vært viktig for oss i forbindelse med lanseringen av det nye designprogrammet. Og ikke minst har vi over to millioner kunder vi ønsker å sette ekstra stor pris på i anledninger som dette. Norsk Tippings fornyelse skal til syvende og sist gagne kundene og norsk frivillighet som får Norsk Tippings overskudd i sin helhet.  Investeringene vi gjør nå er basert på en langsiktig strategi for å sikre et ansvarlig og godt spilltilbud i årene som kommer, sier Børresen til Kampanje.

- Hva synes du selv om den nye logoen?

- Jeg synes både logoen og det nye visuelle designet har blitt mer moderne og lekent, samtidig som det bærer med seg det tippekrysset alle kjenner. Vi har dessuten fått et fint verktøy som gjør det lettere å variere uttrykk i markedskommunikasjonen for ulike målgrupper, og det synes jeg er bra.

Kampanjen, som altså starter denne uken, er utarbeidet av Norsk Tippings faste reklamebyrå Try. 

- Veldig mange nordmenn drømmer om å få en telefon fra Hamar og med «Vekking fra Hamar» håper vi enda flere får kjenne på forventningene og spenningen man får ved å gi drømmen en sjanse hos Norsk Tipping, sier kreativt team i Try, Jonas Grønnern og Lars-Kristian Harveg.

Foruten Ingunn Børresen, og det kreative teamet til Try, Jonas Grønnern og Lars-Kristian Harveg, har også Cecilie Thue, Lars Mitlid, Magnus Bergman, Chrostopher Køltzow og Cecilie Fasbender fra Try-huset deltatt. Tangrystan har også vært bidratt inn i kampanjen.