Reklamebyrået Trys første reklamefilm for Rema 1000 ble lansert med brask og bram i august og markerte seg raskt som en av årets aller største reklamesnakkiser. Nå løftes filmen også opp av sølvfisk-juryen og melder seg dermed på i konkurransen om Gullfisken for 2018.

- Månedens sølvfisk er en revitalisering av et kjært og velkjent reklamekonsept, og juryen gleder seg over at man har klart å gjøre det på en aktuell og forfriskende måte. Dette er befriende morsomt og lite selvhøytidelig. Filmen er også velkomponert i alt fra musikkvalg til skuespill, med mange fine humordetaljer, skriver juryen, som avslutter med:

- Dattis il ema dusen for ådenes øvfisk!

I en rykende fersk reklamebørs fra mediebyrået Mediacom, kommer det frem at Rema 1000-reklamefilmen «Smarthus» til fulle innfrir både når det gjelder oppmerksomhet og liking.

Les mer: Rema til topps på Reklamebørsen: - Fantastisk og utrolig deilig (abo.)