Sølvfisken for juni er delt ut i TV 2s reklamekonkurranse Gullfisken der de 12 beste reklamefilmene som er vist på tv i år skal konkurrere om publikums stemmer.  Denne gangen var det reklamebyrået Morgenstern som gikk til topps og vant juryens hjerter og det for filmen «10.000 timer» for kunde Finn.no.

- Sølvfisken for juni går til en film i et sterkt og fornøyelig konsept. Innsikten er noe alle med barn kjenner seg veldig godt igjen i, og uttaket er gjort elegant og ikke minst veldig morsomt. Juryen har humret og ledd av disse filmene lenge, og er svært glade for å kunne gi en sølvfisk til en film på bare 20 sekunder. Av og til er 20 sekunder mer enn nok til å få frem et relevant og morsomt poeng med et tydelig budskap. En brukt sølvfisk er ikke mye verdt, men å oppfordre til å kjøpe brukt sportsutstyr til barn gir en fortjent sølvfisk. Gratulerer til Finn, Morgenstern og Bacon, sier juryen ved juryleder Haakon Dahl i Kitchen.

Det er den første sølvfisken som Morgenstern som byrå vinner, men det er langt fra første filmen til det kreative teamet Anders Holm og Sebastian Prestø. De to vant nemlig sølvfisken i januar for en jobb de gjorde for den samme kunden, Finn.no, den gangen de jobbet i Try.

- Ja dette blir den første sølvfisk til Morgenstern som byrå og det er moro å melde seg på i Gullfisken. Dette er en konkurranse som henger veldig høyt, sier Ole Kristian Hustad i Morgenstern til Kampanje .

Les også: Finn og Try får årets første Sølvfisk for tre år gammel film

Du kan se filmen her!