I en ny reklamefilm fra Lånemegleren dramatiseres hva som kan skje dersom kredittkortet går varmt på ferie. Lånemegleren er et selskap som får inn tilbud på forbrukslån fra ulike banker og formidler videre til privatpersoner.

Pure Content har vært både reklame- og produksjonsbyrå, og filmen har fått navnet «The Spender»

- Vi har vel alle kjent på at kredittkortet har gått litt varmt på ferie. «The Spender» drar det nok lengre enn de fleste, men vi føler at erkjennelsen vil vekkes hos mange selv om vi pøser på med en god dose humor. Budskapet er kort og godt at noen ganger blir det litt for mye av det gode. Da er det godt at noen hjelper deg å rydde opp, sier produsent og daglig leder i Pure Content, Daniel Mohn-Reinaas.

Se filmen her (artikkelen fortsetter under filmen):

Første gang på tv
Det er første gang annonsøren investerer i tv-reklame, og markedsdirektør Ole Petter Molvig i Lånemegleren bekrefter at teamet bak faktisk reiste til Hollywood for å filme.

- Man kan ikke fake Hollywood. For å få den feelingen vi ønsket, pakket vi sakene og dro sammen med Pure Content til verdens underholdningshovedstad. Det er klart dette er en stor satsning for oss, og jeg er både fornøyd og lettet når jeg ser hvor bra resultatet har blitt, sier Molvig.

- Hvor mye har det kostet å lage denne filmen?

- Vi ønsker ikke å oppgi hvor mye vi har brukt på produksjonen, men kampanjen er en betydelig investering. Vi ser allerede ser god effekt av kampanjen, sier Molvig. Reklamefilmen skal vises på de fleste tv-kanalene og også i sosiale medier. Regissør har vært Alex Herron.

Pure Content har tidligere stått bak den prisvinnende produksjonen «Gutten som fryser».