Konsulentene i PwC har valgt New Work som sitt nye reklamebyrå. De blir dermed den fjerde kunden byråleder Christian Raae henter inn til Starcoms søsterbyrå, åtte måneder etter oppstarten.

- Dette er en kjempeseier for oss! Når vi vinner slike pitcher så føler vi at vår måte å jobbe på, der vi kombinerer sterke kreative ideer sammen med smart bruk av data, er noe som markedet virkelig etterspør. Vi gleder oss virkelig til å jobbe med PwC, sier Raae.

New Work omtaler seg selv som et datadrevet reklamebyrå og er en del av Publicis-gruppen sammen med Starcom og Zenith.

PwC har tidligere jobbet med Try-byrået Pol. De får med seg litt skryt ut døra, selv om de ikke får fornyet kontrakten.

- Pol har gjort en fantastisk jobb med merkevareplattformen vår, men det er en tid for alt, og for oss er dette tiden å ta plattformen ut i den digitale verden, hvor New Work har sin forse, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Henrik Haakestad Lervold i PwC.

Han gleder seg til å komme i gang med sitt nye byrå.

- Vi er veldig fornøyd med å skulle jobbe sammen med New Work; de er et friskt, sultent og kompetent miljø som virkelig skjønner den digitale og programmatiske mediehverdagen og som skjønner at svaret ikke alltid er en 3 minutters reklamefilm på lineær tv! Jeg ser virkelig fram til at de skal hjelpe oss med å realisere vår nye merkevareplattform.

«Vil litt mer» er mantraet i PwC, og det skal det fortsatt være, forteller Lervold.

- Vi kommer til å tydeliggjøre PwC sin rolle i dette, både gjennom kundecaser og mer taktisk på produkttjeneste-nivå, hvor vi også har mer å hente.