Reklamebyrået Pulse Communications står bak ny reklamefilm for Gilde der alpinstjernen Aksel Lund Svindal forteller om de beste matopplevelsene sine, på vei til Trollvannstua ved Grefsenkollen i Oslo.

Siden høsten 2017 har Lund Svindal samarbeidet med Gilde, og i dag er det duket for en ny Aksel-kampanje. Lund Svindal seiler opp som den store reklamefilmkongen med oppdrag også for Telenor og Audi ved siden av Gilde. 

Den forrige kampanjen ble gjennomført i butikk, sosiale medier, på tv, og Gilde skal ha opplevd en sterk salgsvekst i kampanjeperioden.

- Dette er også en viktig grunn til at vi har valgt å fortsette samarbeidet med Aksel Lund Svindal, sier kampanjesjef Atle E. Larsen i Gilde.  

Se filmen her (artikkelen fortsetter under filmen):

Dropper tv
Den nye kampanjen for produktene Gilde kjøttkaker og karbonader skal ikke sendes på tv, men kun på sosiale medier, i butikk og på pakning.

- Hvorfor har dere valgt å droppe tv?

- Vi ser at vi klarer å engasjere godt rundt kampanjer i digitale og sosiale mediekanaler, og får mye oppmerksomhet for pengene med en god innholds- og distribusjons plan. Et godt eksempel er januar-kampanjen til Gilde, der vi fikk 1,3 millioner i organisk rekkevidde på én enkelt Facebook-post, i tillegg til betalt annonsering, forteller daglig leder Fredrik Campbell Strømme i Pulse Communications til Kampanje.

- Var dette en dyr produksjon?

- Produksjonen er gjort kostnadseffektivt og vi har som alltid jobbet for å få mest mulig ut av midlene vi har til rådighet. Til denne kampanjen er det både produsert hovedfilm i ulike formater, samt mye annet video-innhold til Snapchat, Instagram og Facebook som skal engasjere gjennom kampanjeperioden, sier Strømme til Kampanje, og legger til; 

- Vi ser at det er viktig å tilby målgruppene mer og variert innhold gjennom kampanjen for å holde engasjementet, oppmerksomheten og aller viktigst, salget av Gilde sine middagsfavoritter oppe.

- Kommer tettere på Aksel
Produksjonsselskap har vært Nice One med Robin Hansen Tangen på regi.

- Dette er først og fremst en sjarmerende og lun film der vi kommer tettere på Aksel Lund Svindal som person. Han forteller om tankene sine på en nær og fin måte, sier kreatør Martin Haukaas i Pulse.