Tidligere i år gikk Frederik Horn av som daglig leder i Ernö. Nå er det klart at han går til kommunikasjonshuset JCP, og tar over som leder for selskapets nyfusjonerte reklame- og PR-byrå.

- Jeg gleder meg til å lede et fremoverlent selskap som er kjent for å utfordre og gå sine egne veier. JCP har som mål å bli det byrået som presterer best og som skal bergta mennesker – eller captivate people, som vi sier her. Reisen mot det målet har jeg veldig lyst til å være med på, sier Horn i en pressemelding.

Horn har tidligere ledet produksjonsselskapet Verdens Sterkeste Mann. Før det var han to år i Los&Co, før han gikk til Ernö, der han var daglig leder i fire år. Til Kampanje avviste Horn at det lå noen dramatikk bak beslutningen om å slutte i Ernö. 

- Nei, overhode ikke. Tvert om. Vi har jobbet godt sammen og stått på sammen, så dette er udramatisk og handler om hva jeg vil. Nedsiden er alltid at man forlater flinke og kompetente mennesker man har jobbet hardt og godt med, og som man etter hvert har blitt godt kjent med. Samtidig er jeg glad i utfordringer og gleder meg til å ta fatt på noe nytt, sa Horn den gang. 

Les også: Ferdig som byråsjef: - Det har vært både morsomt og utfordrende

Horn kommer til et selskap som  består av et titalls selskaper hvor seks av dem holder til i Oslo. Disse er JCP Event, JCP Digital, JCP Travel, JCP PR og JCP Ignite. 

Første januar i år gjennomførte selskapet en sammenslåing av JCP Ignite og JCP PR. Det nye selskapet har 30 ansatte, og har tatt navnet JCP PR & Advertising.

JCP-gründer og styreleder Øystein Tynning er glad over å få Frederik Horn med på laget.

- Da vi starten jakten på ny byråleder, var vi opptatt av å finne en som delte våre skyhøye ambisjoner, utrettelige pågangsmot og fandenivoldske innstilling. Dette fant vi i Frederik, og vi har selvsagt store forventninger til hva han kan utrette som leder av JCP PR & Advertising, sier Tynning.