Denne uken er det premiere på nye filmer fra Rikstoto og V75 Lyntoto – signert Anorak og produksjonsselskapet Bacon. Budskapet er at du ikke trenger ha peiling på hest for å vinne på hest.

- Kall det gjerne en holdningskampanje. De fleste tror dessverre fortsatt at man må vite noe om hest for å kunne spille og vinne på hest. Det er disse fordommene vi vil til livs. I virkeligheten er det ganske enkelt å bli med på moroa. Du kjøper bare en Lyntoto-kupong, sier teamet fra Anorak, som har bestått av Jens-Petter Aarhus, Kasper Tuvnes, Jens Bjørklund og Hallvard Fjeldbraaten.

- Er det utfordrende å lage reklame for spillprodukter som dette?

- Vi er stolte av å jobbe med Norsk Rikstoto. Norsk Rikstoto er en av de to godkjente aktørene som har konsesjon for å drive spillvirksomhet i Norge. Norsk Rikstoto er det hestespillselskapet i verden som har størst fokus på ansvarlighet, sier Jens Petter Aarhus i Anorak til Kampanje.

Se filmen her (Artikkelen fortsetter under filmen):


Filmene er en fortsettelse av fjorårets filmer, som blant annet ble belønnet med diplom i årets Gullblyant.

- I fjor gjorde vi en omfattende markedskartlegging og driveranalyse. Den viste at vi måtte bli tydeligere på å forklare hva V75 Lyntoto er for at flere skal få glede av hestespill. Noe som har fungert veldig bra så langt. Faktisk hadde vi vårt beste kvartal noensinne i slutten av 2017, sier markedssjef Morten B. W. Tønnesen hos Rikstoto.

Filmene er produsert av Bacon med Bart Timmer på regi.