Reklamebyrå-gruppen til Kjetil Try legger frem tall som viser at overskuddet før skatt endte på 58 millioner kroner. Selskapet er dermed i en klasse for seg hva gjelder å tjene penger på salg av kommunikasjonstjenester det være seg reklame, PR, digitale løsninger og innholdsmarkedsføring. Det er Dagens Næringsliv som omtaler tallene.

Les også: Solide tall fra Kitchen - men nå investeres det så det «gjør vondt»

Les også: Knalltall for Redink - nærmer seg Try og Schjærven

Omsetningen runder en halv milliard for første og nærmer seg 600 millioner. I fjor endte omsetningen på 575 millioner kroner.

- Jeg synes det er rart å bruke ordet «milliard» om den lille pølsebua som vi startet for 20 år siden. Men å snakke om en omsetning på en halv milliard … Jeg synes jo «milliard» ligger godt på tungen. Å ha vært med på å skape det er litt overraskende, jeg er litt stolt faktisk. Men så handler det om å komme videre, sier Kjetil Try til avisen.

I tillegg til Try Reklamebyrå består gruppen av søsterbyrået Pol, optimaliseringsbyrået Opt og tech-byrået Apt. Byråinntekten endte på 240 millioner kroner. 

Her ser du tallene til Try-konsernet for 2017. Alle tall i MNOK. 

Try 2017 2016 Endring i prosent
Omsetning 575,8 467,8 + 23,1
Byråinntekt 240,7 215,9 + 11,5
Resultat før skatt 58,0 60,4 - 4,1