The Oslo Company øker sin kreative produksjonskraft og ansetter ytterligere tre personer – hvorav en av dem fra byråleder Christian Steens tidligere arbeidsgiver SMFB.

- Vi vil kontinuerlig fylle på med kreative krefter ettersom oppdragsmengden vår øker. Vi er heldige som får jobbe med flere spennende kunder som har store ambisjoner med sitt kommunikasjonsarbeid og produksjoner, sier Christan Steen i The Oslo Company.

Byrået sier seg fornøyd med sitt første fullverdige år, og ansetter flere mennesker med forventing om videre vekst. Fjorårets omsetning fordelte seg omtrent likt i mellom reklame og produksjon.  

- Hva endte omsetningen på i 2017?

- Det er det for tidlig å si noe om. 

De tre nyansatte er Benjamin Rodgers, Kaia Foss og Anders Rodgers er designer og vil ta hovedansvaret for byråets visuelle leveranse. Han har de siste tre årene jobbet for SMFB, og hatt hovedansvaret for Circle K og Gresvig.

- Å få lov til å ta del i et byrå med helt nye forutsetninger, synes jeg var befriende. Det er dessuten veldig spennende å kunne ta et litt større ansvar, og igjen kunne jobbe sammen med tidligere kollegaer, forteller Ben Rodgers.   

Kaia Foss har de siste seks årene jobbet som kreativ produsent i New York, og vil ta rollen som prosjektleder i The Oslo Company.

- Det som gjorde meg mest nysgjerrig på Oslo Company var nytenkningen deres og måten de jobber med å viske ut en del av de tradisjonelle grensene for utvikling av ideer og utøvelse av prosjekter. Spennende å se bransjen fra litt forskjellige vinkler og å få jobbe med flinke og ambisiøse folk, forteller Kaia Foss.

Anders Goberg er Motion Graphic´er og klipper som de siste årene har jobbet selvstendig som freelancer i Norge etter å ha jobbet seks år for diverse filmproduksjonsselskaper i Brisbane i Australia.

- Med Ben, Kaia og Anders på plass hos oss, får vi både spisskompetanse og internasjonal erfaring. Men like viktig for oss er at de har forutsetninger til å jobbe helhetlig med forskjellige utfordringer innenfor kommunikasjon og media, Christian Steen, byråleder i The Oslo Company.

Nyansatte:

Reklame- og produksjonsbyrået The Oslo Company har vært ute og ansatt Kaia Foss, Benjamin Rodgers og Anders Goberg.