Denne uken kunne Kampanje fortelle om det nye byrået Maverix, som Linda Nordheim, Paal Tarjei Aasheim, Jan Ove Årsæther og Arne Hjeltnes står bak. Men de tre førstnevnte allerede er i gang med å fylle all sin tid med Maverix-jobbing, holder Hjeltnes på å runde av i digitalbyrået Creuna.

Les også: Tar med seg gigantkunde fra McCann - blir hovedbyrå for Rema 1000

1. mars er Arne Hjeltnes ferdig med sine jobb-forpliktelser i Creuna og vil etter den tid fordele tiden sin mellom Maverix og Finnmark Fisk, som han startet opp i 2016.

- Jeg har lagt de beste årene av mitt arbeidsliv i Creuna, så jeg er opptatt av at det går godt med Creuna.

- Er det litt trist også?

- På de over åtte årene jeg har vært sjef i Creuna har det vært en fantastisk utvikling. Egentlig skulle jeg bare være der tre år. Og det skal være vemodig å slutte i en jobb. Nå er jeg både vemodig og spent. Det var naturlig å finne på noe nytt nå, men kanskje Creuna trengte en ny sjef også? sier Hjeltnes på telefonen til Kampanje.

Han opplyser at han ikke kommer til å selge eierposten på fem prosent i Creuna når han nå slutter i byrået.

- Maverix Media skal jo drive med innholdsdelen; tv- og mediaproduksjon. Dette er ikke noe som konkurrerer med Creuna, så det er ikke i konflikt. Jeg føler ikke det er et problem i alle fall, understreker Hjeltnes.

- Fra 1. mars  er jeg fri til å gjøre hva jeg vil, men jeg skal fortsette å være en god venn av Creuna, sier han.

- Fin fyr:

Administrerende direktør Karl Fredrik Lund i Creuna mener det er uproblematisk at Hjeltnes fortsatt skal eie Creuna-aksjer. - Han vil fortsatt være en venn av huset, og som aksjonær i Creuna vil jeg anse at hans nye rolle i det nye byrået som relativt uproblematisk, sier han.

Creuna: - Alle reiser har en slutt
Hos Creuna sitter superlativene løst om den tidligere konsernsjefen Arne Hjeltnes.

- Arne Hjeltnes er en fantastisk fin fyr, men så har alle reiser også en slutt tenker jeg. Han vil imidlertid fortsatt være en venn av huset, og som aksjonær i Creuna vil jeg anse at hans nye rolle i det nye byrået som relativt uproblematisk, sier administrerende direktør i Creuna, Karl Fredrik Lund.

Lund tok over som sjef i Creuna i april i fjor, og han kaller Hjeltnes «en veldig profilert person innenfor reklame og kommunikasjon». 

- Kommunikasjon er fortsatt en del av tjenestetilbudet til Creuna, men vi er i dag langt sterkere på områder som teknologi og digital design. Jeg tror kanskje Hjeltnes mer oppfattes som en reklamemann og en tv-programleder, mens vårt største miljø er teknologi, sier Lund.

- Blir det nye byrået til Hjeltnes en konkurrent av Creuna tror du?

- I dagens marked, så vil alle konkurrere med alle, sier han.