I disse dager starter DNB en ny reklamekampanje på tv, i sosiale medier og i DNBs egne kanaler, og produktet som er i fokus denne gang, er digitalt finansieringsbevis. I filmen parodierer DNB den virale YouTube-filmen som er sett av millioner, «Children interrupt BBC News interview».

- Flere har sikkert fått med seg originalen. Der skulle en britisk ekspert intervjues direkte på BBC, men han blir hele tiden avbrutt av barna sine. Vi ønsker å vise at DNB har god forståelse for at småbarnsforeldre og andre har en hektisk hverdag, og at vi kan bidra til å gjøre hverdagen enklere, sier merkevare- og markedsdirektør i DNB, Aina Lemoen Lunde.

Kreativt team har vært Ine Bryhn og Martin Ruge. Rådgiver har vært Monika Augustsson og prosjektleder har vært Ina Egelandsdal

Filmene er produsert av EinarFilm med Nicolai Cleve Broch på regi.

Se filmen her:

Og her kan du se originalen: