I 2014 kastet Stabburet Leverpostei vrak på det gamle slagordet «Alle barn vokser med gule bokser» til fordel for det nye slagordet «Styrke starter et sted», som ble utarbeidet av Apeland. 

Nå har det nyoppstartede byrået Brunch overtatt ansvaret med å utarbeide kommunikasjonen for den ikoniske gule leverposteiboksen, og de har laget en kampanje som viderefører det nye slagordet.

- Jern har lenge kun vært assosiert med å være nødvendig for å vokse seg stor og sterk – og det stemmer at jern er en viktig byggestein for fysisk utvikling. Det kanskje ikke så mange vet er at jern også er viktig for mental utvikling. Til sammen kan dette oversettes med at jern gir styrke til lek og læring, og at det handler vel så mye om egenskaper som selvtillit, fantasi, omsorg, mot og kløkt som å være sterk, sier Birte Solvang Hjorth, produktgruppesjef i Orkla Foods Norge.

- Vi hevder naturligvis ikke at man blir fantasifull eller modig av å spise Stabburet Leverpostei, men vi vil bruke vår posisjon til å heie på mangfoldet av styrker som bor i et hvert barn, fortsetter hun.

Se filmen her:


Reklamefilmen er regissert av Thomas Hilland og produsert av Einar Film. Den tar utgangspunkt i og spiller videre på den kjente reglen «en tale for de tykke og de smale...».

- Det er kult å være med å forsterke kommunikasjonen til et merke vi alle har et forhold til. Og vi gleder oss til å lage masse mer gøy for Stabburet Leverpostei og barn fremover, sier Markus Ivan Johansson i Brunch Oslo.

Brunch Oslo bla startet i 2016 av kreatørene Markus Ivan Johansson & Simen Braathen, samt journalist Andreas Øverland. Nylig ansatte de også prosjektleder Hanne-Regine Epland Vermedal, som kom i fra konsulentselskapet SAP.