Denne jula ønsker den nettbaserte matbutikken Kolonial.no å snike seg mellom julefilmene med en litt utradisjonell reklame for en dagligvarebutikk.

- På tide å plante et flagg i bakken og vise litt muskler. Dette er en ganske annerledes reklamefilm for en matbutikk, for vi er en ganske annerledes matbutikk, sier gründer og markedssjef Mats André Kristiansen.

Det er nå fire år siden Kolonial.no ble etablert og i år sikter de mot en omsetning på over 800 millioner kroner.

Den nye reklamefilmen er laget i samarbeid med reklamebyrået Anorak og produksjonsselskapet Bacon.

- Det er veldig spennende å jobbe med en matbutikk som er så fundamentalt annerledes enn andre matbutikker. Dette handler jo ikke bare om kolonial.no, men om at med kolonial.no så har hverdagen vår blitt totalt annerledes. Matbutikken er nå, for første gang i historien, kommet skikkelig på hjemmebane, sier kreativ leder i Anorak, Jens-Petter Aarhus.

Fra Anorak har også følgende personer bidratt; tekstforfatter Hallvard Fjeldbraaten, konsulent Janne Espevalen og prosjektleder Kristina Tallaksen bidratt. Hos Bacon er det Matias & Mathias som har hatt regien. 

Se reklamefilmen her: