TV 2 jobber på spreng med å øke antallet kunder på strømmetjenesten TV 2 Sumo., i skarp konkurranse med kjemper som Netflix. I dag har Sumo over 320.000 kunder, men målet er å tredoble antallet kunder og gi TV 2 en abonnementsomsetning på rundt en milliard kroner.

Attraktiv innhold blir helt avgjørende og nå lanserer TV 2 Sumo noen av de største internasjonale reality-seriene fra den amerikanske giganten NBCUniversals strømmetjeneste Hayu.

- Vi opplever en ubegrenset appetitt på denne typen innhold blant våre abonnenter, og ikke minst verdsetter de friheten til selv å kunne velge hvor og når de vil konsumere det. Lanseringen av innholdet fra hayu er en respons på denne etterspørselen, sier Christian Birkeland, direktør i TV 2 Sumo, i en pressemelding.

Les også: - TV 2 har ganske høye ambisjoner for Sumo

Les også: Sumobryteren (Abonnement)

Dette skal TV 2 Sumo tilby kundene:

- Vi kan nå tilby hele 750 timer med det beste og ferskeste av internasjonal reality. I tillegg til «Keeping Up With The Kardashians» og «Life of Kylie», kan kundene våre fra nå av også følge serier som «The Real Housewives», «Rich Kids of Beverly Hills», «Million Dollar Listing New York», «Vanderpump Rules» og «Bad Girls Club». I kombinasjon med en forsterket satsing på egenproduksjoner, gjør dette TV 2 Sumo til det klare førstevalget for norske realityfans, sier Christian Birkeland.

- Følger med på hva som treffer
TV 2 Sumo-sjef Christian Birkeland forteller at reality er et viktig satsingsområde i tiden fremover.

- Vi følger kontinuerlig med på hva som treffer av reality-serier i internasjonale markeder, slik at vi kan være tidlig ute med å sikre oss det innholdet som folk snakker om og ser på. Vi skal være først med det beste innholdet, enten det er innhold fra Norge eller fra resten av verden, sier Christian Birkeland.