I disse dager starter Tine sin største julekampanje noensinne. Og de har valgt fjøsnissen som gjennomgangstema.

- Vi synes jo han er en særs passende ambassadør for både Tine-merket og produktene våre. Som oss er fjøsnissen levende opptatt av at man tar godt vare på dyra og at melken skal være førsteklasses, sier Linn Heidi Lunde, markedssjef i Tine, i en pressemelding.

Det er Try reklamebyrå som står bak kampanjen.

- Fra før av er det jo velkjent at barn og dyr er krevende å jobbe med når man skal lage film. Og det var ikke bare bare å holde styr på en 1,20 centimeter høy og ganske egenrådig fjøsnisse heller, sier Lars Joachim Grimstad, kreativ leder i Try.

Det kreative teamet har vært Lars Joachim Grimstad og Egil Pay. Helge Gjertveit har vært konsulent og Eline Vik prosjektleder. Filmene er produsert av Einarfilm med Aksel Hennie på regi og Guri Neby har vært produsent.

Kampanjen blir å se på tv, kino, sosiale medier, utendørs og i butikk.

Se filmen «Grøt» her:

Film «Smør»: 

Film «Ost»: 

Film «Bakomfilm»: