Try har bygget tre reklame-snutter for Norsk Tipping og Flax rundt «hva-er-det-nå-det-heter-igjen»,  altså et navn, ord eller uttrykk man har «på tunga».

I reklamesnuttene blir ordet flaks blir forklart ved hjelp av tre svært fantasifulle eksempler.

Det holdt til å vinne radioreklameprisen Sølvmikken for september.

- Velfortjent
- Du vet når du lager en radiokampanje for en kunde, som tilfeldigvis sendes inn til en konkurranse, og så synes juryen det er både klokt tenkt og fint skrevet, siden det skaper noen veldig morsomme bilder i hodene deres, og så plutselig sitter man der med en førsteplass i Sølvmikken, som også gir deg en New York-billett i lomma? Kunden er kanskje Flax, men førsteplassen den er velfortjent, skriver juryen i sin begrunnelse.

Reiser til NYC
Det er Trys kreative team Jørgen Bøhle Bakke og Ester Hjellum som står bak kampanjen, og de to har dermed sikret seg plass på den årlige «Kreatører på tur»-reisen til New York City sammen med de øvrige måndedsvinnerne i 2017. I tillegg er det holdt av en plass til det byrået som samler mest poeng totalt gjennom hele året. Her kan du se hvilket byrå som leder så langt.

Andreplassen i september-Sølvmikken går til Geelmuyden Kiese for deres TV2-kampanje, mens The Oslo Company stikker av med tredjeplassen med en radiokampanje for Ice.net.

Samtlige tre kampanjer denne måneden er produsert av Verdens Sterkeste Mann.

Sølvmikken er en utmerkelse som deles ut av P4, Kreativt Forum og Bauer Media hver måned. Formålet med prisene er å hedre og inspirere de reklameskaperne som utvikler årets beste radioreklamearbeider.

Hør månedens og tidligere vinnere på gullmikken.no.