Som ny kundeansvarlig i Starcom, har Hilde Gammelsæter knapt rukket å bli varm i trøya før hun tar ansvaret for reklamekontoen til nye kunden PwC. 

- Å gå inn i dette samarbeidet tidlig i prosessen, som kundeansvarlig,  er utrolig spennende, og jeg takker for tilliten både fra PwC og Starcom, som gir meg muligheten til å få være med her, sier Gammelsæter til Kampanje. .

Hun sier oppgaven nå er å få frem at PwC er enda mer enn «bare revisjon».

- Det skal vi gjøre med litt andre virkemidler enn tidligere. Det er en svært dyktig og fremoverlent gjeng i PwC, som nå står foran et spennende kommunikasjonsskifte og med POL på det kreative laget,  så jeg ser jeg veldig frem til fortsettelsen her, sier hun.  

Tirsdag kveld kunne Kampanje fortelle at Starcom hadde klart å lokke Gammelsæter over fra Schibsted. 

Les også: Slutter i VG og Schibsted etter 12 år

- Hilde Gammelsæter er ansvarlig for PwC sammen strategidirektør Jan Johnsen. Her så vi en bra match, så det falt naturlig når vi nå er så heldige å få jobbe med PwC. Hilde har erfaring fra B2B og kommer dessuten fra Schibsted som er en viktig mediepartner for PwC. Det er bra både for PwC, Schibsted og Starcom, sier administrerende direktør i Starcom, Peder Mittet. 

Konsulentgiganten PWC har nemlig valgt Starcom som mediebyrå etter en større byråkonkurranse og det nye samarbeidet skal omfatte alle kanaler, men med særlig fokus på digitale medier og utvikling av PwC sine egne medieflater. 

- Vi har store ambisjoner
Nylig ble det også kjent at PwC går inn på det digitale reklamemarkedet med en større satsing som skal gjenoppbygge tilliten mellom medier og annonsører. Det kom frem da Kampanje arrangerte Media Business-konferansen i slutten av august i år. 

Les også: Nå skal «revisorene» i PWC rydde opp i det digitale annonsemarkede

- Valg av mediebyrå har sin bakgrunn i vår nye markedsstrategi med up and coming kommunikasjonskampanje som vil skrus på nå i oktober. Den vil primært være digital annonsering, men også noe utendørs, sier Henrik Lervold, som er ny markedsdirektør i PwC.

Han sier valget falt på Starcom fordi de var «lengst fremme i skoene og viste størst vilje og evne til å jobbe med PwC»

- Vi har store ambisjoner for å videreutvikle PwC-merkevaren i tiden som kommer, sier han.

- PWC blir vel av mange assosiert med revisjon og regnskap, er jobben med å videreutvikle merkevaren PwC et forsøk på å endre denne oppfatningen?

- Utgangspunktet er en merkevare-assosiasjon som du sier, primært knytter seg til revisjon. Og det er lite differensierende i forhold til vår kolleger her nede i Barcode. Ergo skal den nye strategien både differensiere og reposisjonere PwC som noe annet enn «kun» revisjon, sier han. 

- Kommer fra nabobygget
Lervold sier han jobbet i KLP før han kom til PwC.

- Jeg kommer fra nabobygget her nede; KLP hvor jeg jobbet med strategi, innovasjon og marked. 

Starcom sikret seg denne uken også fem finalebilletter til Mediaforums store markedsføringskonkurranse «Medieprisen» som deles ut i Strømstad 19.-21. oktober. Der er Starcom nominert for arbeider for Telenor Mobil, Telenor Bredbånd og Burger King.