Etter å ha vært kundedirektør i Carat de siste fem årene, tar Stian Jansen nå steget helt til topps. 

- Dette gleder jeg meg veldig til. Vi har et meget bra lag, mange spennende kunder, gode konkurrenter i et tøft, men inspirerende marked, og vi er i konstant utvikling. Å få muligheten til å være leder for Carat er både spennende og utfordrende, sier Stian Jansen til Kampanje.

Tirsdag denne uken ble det kjent at nåværende leder i Carat, Pelle Stensson, blir administrerende direktør for den nye byrågruppen til Dentsu Aegis Network. Han får dermed hovedansvaret for byråene Carat, Vizeum, iProspect, Isobar, MKTG og tilhørende kompetanseenheter.

Les også: Stensson slipper Carat – blir sjef for alle Dentsu-byråene

Endringen betyr at Carat trengte ny byråleder for den norske Carat-virksomheten og Stensson har nå pekt på sin kollega Jansen.

- Først og fremst skal vi fortsette med det gode arbeidet vi gjør i dag. Kundene våre er fornøyd med samarbeidet. Det er et godt tegn på at det laget vi har, de produktene vi tilbyr og den strategien vi jobber etter fungerer. Jeg vil nå gå i gang med å finne en ny kundedirektør, så det er mitt første fokus, sier Jansen. 

Carat er for tiden Norges største byrå med en omsetning på 1,75 milliarder kroner og kunder som blant annet NorgesGruppen, Telia, Elkjøp og Gresvig på kundelisten.

- Endringene i Dentsu Aegis Network er godt planlagt og vi har i lang tid vurdert både interne og eksterne kandidater for å finne det beste valget til å overta. Stian Jansen har fra dag én vært en naturlig kandidat til stillingen. Han har unik kjennskap til bransjen, er faglig sterk og kjenner Carat, vårt fokus, kulturen og våre muligheter godt. At han i tillegg er en hyggelig kar gjør at jeg er veldig glad for at han valgte å takke ja til denne utfordringen, sier Pelle Stensson.