I disse dager lanserer treningskjeden Sats Elixia det nye kommunikasjonskonseptet med navnet «Få det til», som blant annet betår av reklamefilm og utendørsplakater. Konseptet skal tas ut i Norge, Sverige og Finland.

- Vi har gått møysomt og analytisk til verks for å finne ut hvor skoen virkelig trykker for at folk skal finne motivasjon til å trene, og veien til Sats Elixia. Resultatet er et knallsterkt konsept som viser frem det bredeste treningstilbudet i Norden, og som fokuserer på mestring ut fra ditt personlige utgangspunkt, mener leder for Nordic Marketing i Sats Elixia, Svein Optjernsberget.

Det er reklamebyrået Anorak som står bak, byrået holder også i tømmene for kampanjen i Norden.

- Den kreative løsningen tar utgangspunkt i den individuelle mestringsfølelsen, og at Sats Elixia kan hjelpe deg med å få det til der du er, og på ditt nivå, forteller kreatørene Anna Gjendem og Helena Egeland.

Nylig fikk Sats Elixia utført en undersøkelse av analysebyrået Opinion som viste at Norge har størst andel inaktive innbyggere av alle de nordiske landene; 31 prosent av den norske befolkningen sier de beveger seg lite eller svært lite, mens tallene er noe lavere hos våre naboer i Sverige, Finland og Danmark (27%, 29% og 27%).

Produksjonsselskap på reklamefilmen har vært Tangrystan med regissør Jakob Ström. Mediebyrå har vært Carat ved Charlotte Arnesen og Red Performance ved Christian Espeseth. 

Se filmen her: 

Utendørs:

I den nye kampanjen til Sats Elixia satses det blant annet på¨utendørs-reklame på kollektivtransport. Foto: Anorak