Audi Norge og Pol har fått kunstner Anne-Li Karlsson til å tegne sine fremtidsvisjoner. Med en helt spesiell penn med elektrisk blekk har hun skapt en unik verden som spiller hovedrollen i Audis nye e-tron-kampanje. 

- Vi får mye igjen for å jobbe med kreative bransjer og kultur-feltet, og denne gangen har det vært spennende å oppleve Audi gjennom øynene til Karlsson når hun tegner opp sine fremtidsvisjoner, sier Tommy Bækkevold Jensen, markedssjef i Audi Norge.

Bakgrunnen for ideen er å vise frem noe høyteknologisk på en analog måte, og på den måten gjøre det mer håndfast, forståelig og visuelt. 

- Min fremtidsvisjon inneholder intelligente, miljøvennlige og stillegående biler. Det er det jeg forsøker å tegne opp i dette prosjektet, sier Anne-Li Karlsson.

- Siden Audi sin fremtid er elektrisk, ønsket vi å lage en film som gjenspeilet denne tankegangen, og benytte oss av elektrisitet i sin aller enkleste form. Batteri, elektrisk leder og lysdioder. Når vi oppdaget at lederen faktisk kunne være en penn var vi solgt, sier Petter Bryde i Pol.

Se «Audi - Electric Story» her (saken fortsetter etter filmen)

Det var tidligere i år at Pol sammen med Audi slapp markedsføringskampanjen  «Audi Enter Sandbox». VR-produksjonen, der en gigantisk sandkasse og lekebiler er essensielle ingredienser, har i løpet av året røsket med seg det som er av  internasjonale reklamepriser.

Les også: Rasker med seg det som er av norske løver

Les også: Gull til Pol i prestisjetung kåring

Prosjektet med Karlsson er en del av en større kampanje for Audi Norge, og er den første kampanjen fra Pol som kjøres internasjonalt av Audis globale markedsavdeling i Ingolstadt.