Peppes Pizza er eid av Umoe Restaurants og er Skandinavias største pizzakjede. Nå har markeds- og kommunikasjonssjef Marianne Lund valgt seg Mood Communication og søsterbyrået Nettrafikk som nytt mediebyrå.

- Nordmenn spiser pizza oftere og oftere, og konkurrentene blir fler og fler. Forbrukerne forventer mer av oss i alle leveranser, derav også informasjon og interaksjon i digitale kanaler. Peppes er i en spennende fornyelse og vekstfase, og vi gleder oss til å skape unike opplevelser både på innsiden og utsiden av restaurant fremover. Vi opplever Mood Communication som et fremtidsrettet og noe utradisjonelt byrå, med tanker og kompetanse som passer godt med våre planer fremover, sier Marianne Lund.

Mood Communication er ett av få frittstående mediebyråer i Norge. Som Kampanje tidligere har skrevet, har byrået nå en medieomsetning på nær 400 millioner kroner.

Les mer: Mood nærmer seg 400 millioner - nå skal roboter øke effektiviteten (abonnement)

- Peppes Pizza er en veldig spennende kunde som passer godt inn hos oss i Mood. Det er en merkevare de aller fleste i Norge har et forhold til og som har stort potensiale. Samtidig møter de nå et marked med flere aktører og tøffere konkurranse enn på lenge. Slike utfordringer liker vi godt og vi gleder oss til samarbeidet med Peppes, sier byråleder i Mood, Nils Sejersted.