I mai lanserte Talkmore nytt konsept og slagordet «Det koster så lite, men kan bety så mye». I dne sammenheng kom reklamefilmen «Rotete datter» der en ung jente flytter hjemmefra for å dra til militæret.

- Den forrige filmen, med datteren som flytter hjemmefra, fikk en fantastisk mottakelse fra kundene. Det var rørende å lese alle kommentarene på våre Facebook-sider. Her var det til og med foreldre og utflyttede barn som kom med kjærlighetserklæringer til hverandre i kommentarfeltene, sier markedsjef i Talkmore, Christine Henriksen Aanestad.

Les også: Følelsesladd fra Talkmore

Nå kommer oppfølgerfilmen - og denne gangen er det overgangen til DAB og strømming som er tema.

Det kreative teamet i Try – Karin Lund og Øystein Halvorsen håper også denne filmen skal røre folk. Den nye filmen heter «Bestemors radio» og har premiere på tv i disse dager. I likhet med «Rotete datter» er filmen produsert av Fantefilm med Marius Holst på regi. Filmen består av én hovedfilm og en noe kortere oppfølger.