Den nye reklamefilmen til Tinemelk som Try har laget, har fått navnet «It’s a hard knock life» og er lansert i forbindelse med skolestart.

Fjorårets kampanje var «Kjetil vs Sara», et eksperiment der Kjetil Jansrud ble utfordret til å følge i fotsporene til åtte år gamle Sara under fri lek i skolegården. Denne kampanjen har fått anerkjennelse også utenfor Norge – blant annet med shortlist-plassering i filmkategorien i Cannes og i Eurobest.

Les også: Ni norske byråer kjemper om gull i reklame-EM

Les også: Try kan vinne filmløve - Pol og SMFB med nye sjanser

«It’s a hard knock life» spiller på det faktum at barn er aktive og får seg en smell eller to i løpet av en dag. Og det går hardt for seg i filmen – selv om Try i bakomfilmen lover at «ingen barn har blitt skadet under innspillingen av filmen».

- Årets kampanje har også aktive barn i hovedrollen, men denne gangen har vi valgt å dramatisere på hvor tøffe barn er og at med aktiv lek følger det gjerne en del knall og fall, og signerer med «kropper i fart trenger riktig påfyll», sier Linn Heidi Nemeth Lunde, Markedssjef i Tinemelk.

Denne kampanjen skal gå på tv, digitale flater, sosiale medier og utendørs. Produksjonsbyrå er Bacon med Martin Werner på regi. Stills, boards og tilleggsfilmer er produsert av Tinagent, med Sigve Aspelund bak kamera.

Det kreative teamet hos Try har bestått av AD Ester Hjellum og tekstforfatter Jørgen Bøhle Bakke.

Her kan du se filmen: 

Og her er bakomfilmen:

Utendørs:

Her er to av tre utendørs-plakater som er knyttet til kampanjen.