I Lotto-reklamen fra 1998 var det en tilsynelatende «Verdaling» som spilte hovedrollen. Filmen «Verdal’n» vant Gullfisken dette året og er fremdeles en godt husket reklamefilm. Nå har Norsk Tippings spill-konkurrent Betsson kapret skuespilleren som spilte «verdalingen» den gangen, og den engelske skuespilleren Patrick Bruke figurerer i en fersk reklamefilm sammen med tidligere fotballproff John Arne Riise og artisten Petter «Katastrofe».

- Dette er den første av to filmer som ble spilt inn i strålende solskinn i Stockholm. Det er en trio som trives utrolig godt sammen og passer perfekt til Betssons ønske om å være underholder med glimt i øyet, forteller PR-manager Mikael Mellqvist i Betsson.

Det er ikke første gangen Burke er med i en Betsson-reklamefilm – dette er femte fil skuespilleren deltar i.

- Vi får veldig mange gode tilbakemeldinger på filmene og tror denne fotballfilmen samt den andre som spilt inn i Stockholm også blir godt mottatt, avslutter Mikael Mellqvist.

Byrået bak er Oktan Orangeriet.

Se filmen her: