Storbanken DNB har fått utviklet en spare-app og fått Try og Apt til å snekre sammen en kampanje som blant annet består av filmer for tv og sosiale medier.

- For vi vet det alle sammen, det kommer dager vi gjerne skulle hatt litt ekstra penger. Rent rasjonelt vet vi jo at vi bør spare. Men derfra til å gjøre det – det er verre. Det er så mye vi skulle ha brukt penger på først. Dessuten er markedsføring av sparing vanskelig. Dette fordi motivene for sparing er så ulike og ofte sammensatte. Derfor må vi først komme gjennom lydmuren og treffe kundene akkurat der motivasjonen ligger, sier markedsdirektør Aina Lemoen Lunde i DNB.

For håpet er at det skal bli enklere for nordmenn å spare, sier Lemoen Lunde.

- Med appen Spare skal vi fjerne unødvendige barrierer for sparing, gjøre det enklere å spare, enklere å ha oversikt og mer lystbetont, slik at det blir enklere å fortsette å spare, sier hun i en melding.

Hos Try har det kreative teamet på filmen vært Eirik Sørensen og Finn Knudsen.

Mediestrategien er utviklet av Vizeum. Produksjonsbyrå har vært Motion Blur med Harald Zwart på regi.

Se filmen her: