Huden er kroppens største organ og dermed er det naturlig at den også tar hovedrollen i den nye reklamefilmen for Vitus Apotek. Gjennom en uke ble over hundre kvinner i alderen null til hundre år filmet og fotografert av Pål Laukli, og resultatet er et helt liv på 60 sekunder.

Vitus Apotek har bevisst unngått retusjering eller annen «pynting» på virkeligheten.

- Alle mennesker er vakre og det var naturlig for oss å få frem hudens skjønnhet i alle aldre på en positiv og fin måte, sier markedssjef Helen Felde.

Det er Thea Emanuelsen og Aleksander Erichsen i Pol som står bak ideen.

- Det har vært et fantastisk prosjekt å jobbe med! Det er svært sjelden man får muligheten til å jobbe med noe som føles så ekte og omfattende. Når man foreslår for en kunde at man skal dokumentere et helt liv har man jo lagt lista ganske høyt, men vi har hatt et fantastisk team på laget og er ganske så stolte av resultatet, sier det kreative teamet.