Kampanje har tidligere skrevet om lanseringen av Propr. Bak tjenesten Propr.no, som har ertet på seg både Forbrukerombudet  og konkurrenter, står boligmeglerkjeden Sem & Johnsen, i allianse med en rekke profilerte initiativtakere.

En av disse var medieveteranen Geir Kjærnes, administrerende direktør og grunnlegger av mediebyrået In Sight. Kjærnes har tidligere jobbet i medieselskaper som MTG, TV 2 og SBS.

Les mer: Boligtjenesten Propr i hardt vær

Les mer om Propr: Medieveteran bak ny «disruptiv» nettsatsing (Abonnement)

Nye kunder
Nå er det klart at Propr har valgt In Sight AS som mediebyrå

- Propr er en stor satsing innenfor salg av bolig og hytter på nett uten megler. Det er enkelt og det er billig – uten kostbare meglere, sier Kjærnes i en pressemelding.

Også grill-selskapet Weber har valgt In Sight AS.

 - Weber er en spennende kunde med høye ambisjoner. Kommunikasjon rundt grill er ikke minst aktuelt i disse dager, selv om grilling i Norge er i ferd med å bli en helårsaktivitet. Undersøkelser viser for øvrig at nordmenn er i en særstilling når det gjelder betalingsvilje for stadig oppgradering av nytt og mer avansert utstyr til grillen. Vi gleder oss til å jobbe med Weber for å skape vekst, sier partner Adina Broady Aasebø i In Sight.

- Har kommet godt i gang med 2017
In Sight ble startet opp av gründerne Geir Kjærnes og Per Hæhre i 2009. Største kunde er Rema 1000. På kundelisten står også selskaper som Europris, Narvesen, 7eleven, Elitefoto, Gullfunn, Synsam med flere.

Daglig leder Geir Kjærnes er fornøyd med status per nå i 2017 for In Sight.

- Vi har kommet godt i gang med 2017, både med nye kunder og kunder som har vært med oss siden oppstarten. På samme tid er det mye endring – og en tid som setter store krav til oss og andre selskaper. Farten i medieutviklingen er enorm. Nye kanaler kommer og kjente medier endrer seg. Og mediebruken står alt annet enn stille. Slikt tar vi konsekvensene av, sier Geir Kjærnes.