Da Sebastian Prestø og Anders Holm forlot Try i fjor høst for å bli medgründere i Morgenstern, tok de meg seg kunden Finn. I Try vant de flere sølvfisker for Finn med konseptet «Gjør noe smart med dumme kjøp», og nå er de klar med femte film i serien, som også er den første Finn-filmen de har gjort i Morgenstern.

Les også: Finn kutter Try - går til utbrytere (abonnement)

- Det er klart at fallhøyden (hehe) er stor for film nummer fem. Men vi er ganske sikre på at folk også denne gangen kommer til å kjenne seg igjen i følelsen av å ha kjøpt noe dumt, sier markedsdirektør Finn Janne Jacobsen.

- Jeg må innrømme jeg hadde hjertet i halsen da hun hoppet utfor fjellet, men produsenten kunne heldigvis berolige meg med at dette var et filmtriks. Der har du filmens magi, sier kreatør Anders Holm.

Filmen er produsert av Bacon og Magne Lynger, mens Matias og Mathias har hatt regi. Filmen skal gå tungt på TV i alle kanaler de neste ukene.

- Tv-reklame bygger helt enkelt merkevare på en måte som få medier kan konkurrere med. Finn er Norges best likte merkevare. Vi tror reklamen vår har en liten bit av æren for det, avslutter markedssjef Hanne Lill Johnsen.