I 2015 ble hudpleieserien AquaDerma  lansert med brask og bram. Det var den gangen det nystartede reklamebyrået Anorak som sto bak det kreative arbeidet.

Nå har Los & Co tatt kontroll over kontoen, og har laget en ny kampanje med navnet «The Makeup Wakeup».

Les også: Bruker 120 millioner på gigantlansering

AquaDerma er eid av Orkla, og i fjor ble det kjent at konsernet skulle rydde i sine byråforbindelser og kutte ned på antall byråer de samarbeidet med.

Les også: Orkla kutter reklamebyråer

I den nye kampanjen oppfordrer AquaDerma kvinner til å droppe sminken og være stolte av sitt naturlige utseende. Los & Co står bak kampanjen.

- Vi ønsket å bruke sminkefjerneren, AquaDerma wipes, til å lette litt på sminkepresset. Rett og slett minne hverandre på at det er helt innafor å gå uten innimellom, forteller kreatørene Melissa Kristiansen og May Linn Michaelsen.

Kampanjen består av forskjellige filmsnutter, bilder og intervjuer til sosiale medier, der kvinnene viser sitt usminkede ansikt i samtaler om selvtillit. Alle bildene er uretusjerte – en forutsetning når AquaDerma skal fronte det naturlige.

– Det er ingen hemmelighet at skjønnhetsindustrien bør ta mer ansvar for hva vi eksponeres for. Det gjelder også for annonsører og vi som jobber med kommunikasjon, forteller konsulent i Los & Co, Benedicte Unhjem Johansen.

Her kan du ser den nye reklamefilmen: