Det er ikke alle som vet det, men fortsatt ringer én million nordmenn til Opplysningen 1881 hvert eneste år. Og om man tar med appen, sms-tjenestene og websiden, hjelper Opplysningen 1881 det norske folk med å løse over 250.000 små og store utfordringer hver eneste dag. 

- Det er fortsatt utrolig mange som ringer til 1881, men de siste årene har denne tjenesten kanskje blitt litt glemt. I dag kan man jo google det meste, men det er Opplysningen 1881 som gir den personlige ekstraservicen. Tenk at du fortsatt kan ringe fire sifre og bare få svar på akkurat det du lurer på, i en verden som stadig blir mer digitalisert og automatisert! Det var dette vi ønsket å vise, forteller Lars Mitlid, konsulent i reklamebyrået Try.

Denne uka har den nye reklamefilmen til Opplysningen 1881 premiere på tv og nett. Filmen forteller historien om en mann som så gjerne vil finne igjen «kvinnen i sitt liv» men aner ikke hvor hun befinner seg.

- Selv om historien er fiktiv, opplever ofte «ekspertene» i andre enden av røret lignende tilfeller. Her ville vi vise «Rolls Royce»-versjonen av 1881, som fortsatt er en veldig viktig del av opplysningstjenesten, sier Mitlid.

Filmen er produsert av produksjonsselskapet Bacon, og regissør Martin Werner.