En reklamefilm for Matprat der fokus er på griseprat, vant årets første Sølvfisk. Byrået bak er Anorak.

I jurybegrunnelsen heter det;

«Dette var en leken film med glimt i øyet. Ideen er enkel og relevant og vi mottar budskapet høyt og tydelig. Svinaktig god reklamefilm, synes sølvfiskjuryen, som stemte den helt til topps i januar. Statusen til grisen heves flere hakk og vi gleder oss til svinekarré på neste jurymøte.»

Les mer om filmen: Griseprat fra Anorak og Matprat

Da Kampanje snakket med den nye lederen for sølvfiskjuryen, Torgeir Vierdal fra Anorak, tidligere denne uken, sa han at han var sikker på at hans eget byrå ville levere Sølvfisk-kandidater «på løpende bånd».

Det kunne han si med en viss sikkerhet, ettersom det var nettopp Anorak som gikk til topps i årets første måned.

Les mer: Anorak-sjefen skal lede sølvfiskjuryen

Dette er Anoraks andre Sølvfisk noensinne. Deres første ble også vunnet for Matprat, med filmen «Norwexico» i 2015.