Eika Gruppen er finanskonsernet i Eika Alliansen, som er eid av 74 lokalbanker. De har valgt MEC som sitt nye mediebyrå.

- Vi er svært fornøyde med å ha fått MEC på laget. Deres markedsforståelse og digitale spisskompetanse, kombinert med nytenkning og teknologisk innsikt, er akkurat en slik lagspiller vi søkte for å styrke lokalbankenes synlighet i digitale kanaler, sier Bente Moe Grevstad, salgssjef digitale kanaler i Eika Gruppen.

Administrerende direktør Martin Bentzen i MEC er godt fornøyd med sin nye kunde.

- Eika Gruppen er en meget spennende kunde som stiller store krav til sine samarbeidspartnere. Vi er allerede godt i gang med samarbeidet og ser frem til mange spennende utfordringer som vi skal løse sammen med Eika Gruppen, og deres andre samarbeidspartnere, sier administrerende direktør Martin Bentzen i MEC.

MEC skal bistå Eika Gruppens sentrale digitale avdeling med mediestrategisk rådgivning, samt implementering og kjøp av digitale medier på vegne av de lokale sparebankene, ifølge pressmeldingen.